V taksiju je vzbudil ženo in doma imel mlado lepotico

Ko se je vrnil po zabavi, na kateri so vsi popili malo preveč, je mož, ki ni pokazal nobene pozornosti na svojo mlado ženo, že zdavnaj nenadoma začel moliti in navduševati svojo kraljico z velikimi prsmi. In doma ga je čakalo veliko presenečenje - mlad dojenček se je odločil, da bo svojega mladeniča opomnil, kaj je seks, in par je v različnih delih hiše priredil prave umazane igre. Očitno že dolgo nista imela takšnega seksa in niti to ne.
Komentar
Pripombe (3)
Timur št. 1
Timur št. 1
moški je imel srečo s tako prsno ženo, brineta ni le prijetno jebati, ampak tudi občutiti. Videla sem, da so pili nekaj alkoholnega z vznemirljivimi tabletami, tam je začela sesati malo žensko, sesati se prav v avtomobilu, nato pa je zelo masturbirala s svojim titom)))
Serge
Serge
Zdi se mi, da si s tako emancipirano ženo lahko urediš javne orgije, saj tako enostavno in brez oklevanja sesa vijak v avto. Čeprav moram priznati, da sesa piščanca odlično! Tudi jaz ne bi imel nič proti metanju take fangice. Izgleda kot tipičen nimfo. Tu je nekaj, kar ujame dušo. Tudi jaz bi z veseljem ogrel svojo kačo pri taki ženski in bi očistil ne samo svojo muco, ampak tudi analno. Mimogrede, priročno spletno mesto je gledanje seksa brez registracije užitek!
Bibigon
Bibigon
Tako lepa, mehka, s takimi vedno hladnimi, toplimi pozimi, ustvari precejšnjo senco poleti. Babe se je tako zajebal, da je začela sesati in samozadovoljevati prav v avtu. Takoj, ko so svobodnjaki vstopili v hišo, so se takoj začeli jebati. Znana spolna igralka, rada se jebe tako kot jaz.