Mladi igralec bejzbola v slačilnici jebe svojega zrelega oboževalca

Vau, ti zreli oboževalci in oboževalci, vedno zasledujejo svoje idole. Mladi bejzbolski igralec ni bil izjema. A stražar na tekmi ni spremljal, kako je zrel navijač z velikimi joški lahko prišel v slačilnico do fanta, kjer je počival po težki intenzivni igri. Ja, to ni več pomembno, saj ni zaprosila za avtogram ali splošno fotografijo. Zrela blondinka je bila takoj naravnost in razumljiva in je prosila mladega fanta, naj jo zajebava v muco, tako da bo uživala in on bo lahko po tekmi lajšal stres.
Komentar
Pripombe (2)
Milf
Milf
Imela sem enega ljubimca iz inštituta, zajebanega tako, da sem se vsega znojila. Prišel sem domov, muca mi gori, nato pa moj mož začne mučiti, vendar sem ga hitro sesala in pomirila. Tu je fant tudi dobro opravljen, iz srca posilil žensko in tudi končal v ustih.
Požiralka
Požiralka
Atletska mamica, takoj ko jo je fant slekel, so malčki napeli mleko, mož ji nenehno naroči, naj si ogleda rogove, ko se enkrat zajebava s takimi mladimi. Bilo je zanimivo gledati, kako študent vstavlja zrelo, tudi moja muca s klitorisom se je zelo napela.