Ogromen tič ni presenetil izkušenega brineta

Mlada črnka je prišla v drugo hišo, da opravi anketo najemnika, saj je deklica pred kratkim dobila službo na področju sociologije. A nekaj ni šlo po načrtu, ker se je črnec ob odgovarjanju na vprašanja obnašal sumničavo, nato pa se je slekel in poskušal mlado lepotico presenetiti z velikostjo svojega penisa. A spretno dekle ni bilo niti malo presenečeno, zagotovo to ni njeno prvo vprašanje, ki se konča kar tako. Toda mladega človeka ni razočarala in se mu je preprosto predala v moči ogromnega člana, ki je njene muce in usta posiljeval v različnih pozah.
Komentar
Pripombe (2)
Angel
Angel
No, deklica je naredila anketo, črnec jo je brcal in nato namignil na seks. Huek črn, kot je videla, se ni več mogla spoprijeti s spolnimi potrebami. Takšno delo je za mlado damo dobro, njen mož ima 100-odstotne rogove več metrov, kriv je, treba ga je zajebavati, da se ne bodo spremenili.
Lepo dekle
Lepo dekle
Mislim tudi, da se nisem mogel upreti tako velikemu in privlačnemu članu. Nisem si mislil, da bom nekoč rad temnopoltih, ampak kot kaže, imajo nekaj, kar me noro privlači. Če bi se dvigalo dvignilo pred mojimi očmi, bi ga brez obotavljanja vzel v usta. Rjavolasko lahko razumete, ni vsak dan priložnost igrati z ogromnim članom. Zato morate iskati pravega moškega s ravno tako impresivno velikostjo)