Mlada blondinka je zapeljala dedka v bližini bazena in skočila na svojega tiča

Stari dedek se je sproščal ob bazenu, ko se je nenadoma na dvorišču njegove hiše pojavila sladka punca, blondinka, mlada, mislil je, da je to dekle prišlo k vnukinji, da bi opravilo domače naloge z univerze, a kot se je izkazalo nekaj minut kasneje, deklica ni razmišljala o nobenih parih, ampak več o univerzi. Prišla je preveriti znanega dedka na moč in se z njim položiti ob bazenu, romantično in lepo. Dedek Mraz še vedno ni bil nič, kljub starosti mu je moloduska lahko privoščila užitek.
Komentar
Pripombe (2)
Doolin
Doolin
o vraga, ravnokar sem gorela s tem dedekim dedekom, bradati starec je pokvaril več kot eno mlado psico. kako pa se je blondinka postavila nanj, lahko vidite prodorno kurbo, ki jo spretno sesa in je zelo spretno drgnila muco o kuharju upokojenca.
Upokojenec
Upokojenec
Prav tako se rad odpravim z mladimi prostitutkami, toda na ulici preprosto ne moreš priti in povedati lepotice, jebemti. Že dolgo nisem mlad. Starec v videu je na splošno ogljikov monoksid, kriči kot nor, toda dekle je samo nered, ki zasluži denar s svojim telesom.