Dekle pušča svojega fanta in dobi veliko semenčic na lepem obrazu

Nobeni kritični dnevi niso ovira za mladega moškega z luštnim, neizkušenim pihalcem. Občasno fant uporablja usta, ko je vhod v muco zaprt, da lajša svoj spolni stres. In danes je pridna, a še vedno malo sposobna deklica opravila še en trening pravilnega fafanja, ki resnično prinaša užitek njenemu fantu in na koncu je od svojega ljubimca na lepem obrazu prejel veliko semenčic.
Komentar
Pripombe (2)
Anton
Anton
Sprva je bila tako sramežljiva pred kamero, molžo je prekrila z rokami, a takoj, ko se je zagledal kurac, ki ga je zagledala, se je takoj umirila, božala sod in ga sesala kot nora. Mlada dama iz vaflita je čudovita, bradavičke so ji celo napele, zaradi dobrega dela in sperme ima na obrazu.
Petersburgu
Petersburgu
Ko ima piščanca kritične dni, lahko varno uporabljaš njena usta in še toliko bolj fafanje na trenutke bolj prijeten od običajnega seksa, je moje osebno mnenje. Kolikor razumem, ljubica svoje ljubljene ne pusti brez seksa, da ji tako na volji odpira usta na ravni muhe. No, samo pametno. Moja punca bi bila tako radodarna do sesanja, tu se zagotovo ne bi kregal)) Ampak moram, tudi kritičnih dni ne daje. In kaj storiti s takšno psico? Mogoče bi bilo treba dekle že spremeniti))