Dva črna prijatelja sta za dva najela rdečelaso prostitutko

Dva črna gostujoča turista sta se odločila, da bosta malo prihranila in absolutno nimata časa, da bi ustrelila mlada dekleta nekje v baru ali klubu, zato je izposoja mlade rdeče privlačne prostitutke ravno tisto, kar sta potrebovala dva prijatelja. Fantje so celoten večer v drugi državi veselo in togo končali, ko je mlado lepotico zajebal v dveh kovčkih, v dveh njenih črnih ogromnih kovčkih, iz katerih se je tudi mlada prostitutka zelo navijala in prejela veliko čustev.
Komentar
Pripombe (2)
Dekle
Dekle
Tu je goljufija, verjetno ima moža, a je vzela in zapeljala dva črnca. Dobil sem ga, ko sem videl, kakšne velike konce imajo črnci. Verjetno ni takšnih ljudi, da bi končali in dekle je pogumno. ne bi se vsi odločili za skupinsko jebo s črnci, na splošno krepko +, bilo mi je všeč vse.
Vijak
Vijak
Zato najlepši in najbolj vroči copati vedno naletijo na črne fante? Dekleta, ki tako izgubijo glavo zaradi črnega člana ali gre za željo po zaslužku? Verjetno so ti fantje radodarni do plen, da imajo danes takšen čar. Sploh si ne predstavljam, kako prijetno je raztrgati to piščance, še posebej oba. Ta samica je po videzu povzročila nevihto v mojih spodnjih hlačah. Verjetno danes brez masturbacije ne bo šlo. Sprehodite se razigrano roko, kopile pisyun, kot pravijo))