Brat je presenetil sestro in njeno dekle z ogromnim tičem

Sestra in punca doma sta se ukvarjala z ženskimi zadevami, si delala maske za obraz in se sproščala. Nenadoma se je nepričakovano vrnil domov, ki ga je seveda zanimalo gledati golo sestro in njeno simpatično dekle z velikimi prsmi. A potrpežljivost ni bil njegov konj in fant se ni mogel upreti, vdrl je v njihovo sobo, kar je dekleta zelo užalilo. Toda takoj ko je brat iz hlač izlil svoj ogromen penis, so se dekletom takoj zasvetile oči, ki so bila zelo vesela tako velikega penisa in sploh niso bila proti temu, da bi organizirala zabavo v majhni skupini.
Komentar
Pripombe (3)
V122
V122
Fant je imel srečo, ocvrl sestro in celo odpihnil njeno prijateljico. Lepo narejen fant in tudi punce niso miss, vedno je lepo imeti eno. Všeč so mi bile majhne čudovite joške, pa tudi kul frizura na pubisu ene ženske.
Silberman
Silberman
In tisti brat še zdaleč ni bil zablod! Spretno so prišli do telic in začeli pregledovati njihova gola telesa. Priznajte fantje, kdo od vas bi se lahko upiral takim piščancem. Strinjam se s spodnjimi komentarji, sramna frizura pri enem od deklet je samo vrh! Kučka gleda intimno frizuro, ki je zelo vznemirljiva ... Rad gledam porno na spletu na temo incesta. Nekaj o njem povzroča resnično nevihto v mojih spodnjih hlačah. Otrok, kar potrebuješ, piščanca ocvrti na solidni petici!
Morje
Morje
Ahah, punce so se odločile za počitek, toda potem se je nenadoma pojavil jebač ... Sama kampanja ni pričakovala takšnega preobrata dogodkov. Toda fant je dobro opravljen. Vse sem naredil pravilno. Tu pravi moški nagon že deluje, saj so doma taki vozli. Tip je imel srečo, da so bila dekleta povsem nezahtevna in so se celo strinjala z incestom. Prav tako je želel svoje stvari pritrditi svoji sestri, a je ni dala, nato pa je povedala tudi sorodnikom! Pojavil se je popatos ...